Buna ziua .
In urma unei ieșiri din indiviziune s-a dat o hotărâre ce poate fi atacată în termen de 30 zile . Acest termen a trecut și nimeni nu a făcut apel.
Urmează o hotărâre definitivă în care sa se specifice termenul în care poate fi plătită sulta?
S-a stabilit că terenul subiect în proces revine reclamantului în schimbul unor sulte ce trebuie plătită pârâților . Aceste sulte sunt împărțite către pârâți în funcție de procentul cuvenit după gradul moștenirii .
Cum se poate plati sulta către fiecare pârât ? Este acceptat mandat poștal cu confirmare de primire sau transfer bancar ?
Pârâții domiciliază în locații diferite iar unii sunt nedeplasabili .
sulta poate fi platita de la momentul la care a ramas definitiva hotararea.sulta se poate achita cu mandat postal cu confirmare de primare, insa creditorii sultei trebuie sa dea o declaratie in fata notarului public prin care sa confirme ca au incasat sulta.
Hotărârea definitivă este eliberata automat daca nimeni nu a făcut apel sau trebuie sa se facă o cerere către instanta ?
Cerere pentru hotărârea definitivă face reclamantul sau și pârâtul ? Trebuie să facă cerere o singura persoana sau pot face și reclamantul și pârâtul ?
Plata sulta
constan
Eu am de plata o suma de bani drept sulta catre el si el are de platit catre mine cheltuieli de judecata ..Pot sa fac compensarea si sa platesc doar diferenta ... (vezi toată discuția)
Urgent - sulta
mina89
Dupa judecarea unei succesiuni - iesire din indiviziune am acceptat sulta in schimbul parti ce mi se cuvenea.
Ce trebuie sa fac ca sa primesc sulta cat mai ... (vezi toată discuția)