avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contencios administrativ.Bună ziua. Am câștigat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contencios administrativ.Bună ziua. Am câștigat un proces cu statul și că urmare ...

Bună ziua. Am câștigat un proces cu statul și că urmare a hotărârii judecătorești beneficiez de o sumă de bani plus dobânda legală , a cărei plată se face eșalonat,pe durata a cinci ani. Aș vrea să aflu când și cum se plătește dobânda legală : la finalul celor cinci ani sau altfel ??

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale mikas mikas Controversata lege a maririi salariilor din oct 2008 mi-a \"marit\" teoretic salariul cu 50%. Practic, am luat doar 13 % in plus. Aceasta lege a fost valabila ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata in instanta, refuzul anaf de a o restitui lucamihai09 lucamihai09 buna ziua am castigat un proces pentru recuperarea taxei auto si surpriza la Directia finantelor mi sa spus ca sunt blocate momentan restituirile de bani si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am câștigat un proces în instanta cu fostul angajator, ... pap pap Bună ziua, am câștigat un proces în instanta cu fostul angajator, hotărârea e definitiva iar prin aceasta hotărâre trebuia sa mi plătească câteva ... (vezi toată discuția)