avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un inculpat arestat preventiv, care se afla in centrul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un inculpat arestat preventiv, care se afla in centrul de retinere ...

Un inculpat arestat preventiv, care se afla in centrul de retinere si arestare preventiva al politiei poate sa primeasca pachet ( haine) de la apartinatori prin posta?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:54, 7 Aprilie 2022
Nu se poate. Dreptul la pachet este langa dreptul la vizita, dar nu este un drept absolut, ci se dobandeste prin comportament si alte reglementari, a se vedea legea 254/2013 si normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv-drepturi,etc joynt2002 joynt2002 Buna seara,am o mare problema.Prietenul meu cel mai bun a fost arestat si nu stiu cum sa fac sa il pot vizita,eventual sa ii dau un pachet ceva dar as dori sa ... (vezi toată discuția)