avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat fără sa știu in timp ce eram in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat fără sa știu in timp ce eram in închisoare in Franța

Buna ziua astăzi a fost poliția acasă la mama și a spus ca am un mandat de închisoare de un an și o luna
Dar eu am fost o singura data citat și prezent atunci misa spus sa aștept decizia dar de atunci a trecut un an și nu am mai primit nimic
Acuma am realizat ca am fost judecat in lipsa
Eu pe tot termenul procesului nu am știut nimic
Și precizez ca am fost Arestat in Franța pentru alta fapta comisa
Ce este de făcut acuma ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
Iulianflorin204, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:42, 6 Aprilie 2022
Redeschiderea procesului penal în cazul judecării în lipsa persoanei condamnate
(1) Persoana condamnată definitiv care a fost judecată în lipsă poate solicita redeschiderea procesului penal în termen de o lună din ziua în care a luat cunoștință, prin orice notificare oficială, că s-a desfășurat un proces penal împotriva sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat, pedeapsa definitiva - condamnare, cale de atac? ralucka ralucka Un cunoscut de-al meu a avut un proces in care era inculpat,dar nu s-a prezentat!!!la recurs,era intimat,dar nu s-a prezentat nici la acela si acum are de ... (vezi toată discuția)
Infundat de infractori ralucka ralucka buna ziua!sotul meu a facut acum multi ani un credit la o banca cu ajutorul unor cunostinte care i-au procurat carte de munca falsa!!!astia erau o intreaga ... (vezi toată discuția)
Procedura recurs, invinuit lipsa kenzzo2k kenzzo2k In urma cu cateva luni am gasit din intamplare, on-line, faptul ca verisorul meu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare in cazul unui furt. In ... (vezi toată discuția)