avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: o societate de paza doreste sa aiba si serviciu privat pentru situatii de urganta - pompieri. Unde pot gasi toate informatiile privind avize, certificari, cursuri, licente etc., va rog mult?
Cel mai recent răspuns: carmencalineata , utilizator 12:13, 7 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti:
Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor
[ link extern ]

Ordinul nr. 96 din 12 iunie 2016 pentru aprobarea Criteriilor de performanță privind constituirea, încadrarea și dotarea serviciilor voluntare și a serviciilor private pentru situații de urgență
[ link extern ]
sau
CRITERII DE PERFORMANȚĂ din 27 iunie 2019privind constituirea, încadrarea și dotarea serviciilor voluntare și a serviciilor private pentru situații de urgență
[ link extern ]
Mii de multumiri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii private de urgenta Carmen Curelea Carmen Curelea Care este cadrul legal de functionare pt. serviciile private de PSI? este alta reglementare decat le (vezi toată discuția)
Pentru spsu - p1 este obligatoriu sa cuprinda si inspector protectie ... Adrian Blanaru Adrian Blanaru Pentru [b]SPSU tip P1[/b] este obligatoriu sa aibe in alcatuire si inspector protectie civila ? [i]Am cautat Ordin 75 din 2019 insa nu am vazut sa fie ... (vezi toată discuția)
Serviciile voluntare de situatii de urgenta flexi flexi Unele primarii au in subordine SVSU care asigura pe raza lor de competenta interventiile la incendii. In aceste servici avem angajati pompierii, soferi pentru ... (vezi toată discuția)