avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, băiatul meu s-a înscris la seral imediat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, băiatul meu s-a înscris la seral imediat cum a terminat ...

Buna ziua, băiatul meu s-a înscris la seral imediat cum a terminat școala profesionala adică iulie 2021.Intrebarea mea este:mai poate beneficia de alocație chiar dacă el a împlinit 18 ani în decembrie?
El are ore zilnic de la ora 16 la 20 seara.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia ... Da.euM Da.euM In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia dupa implinirea varstei de 18 ani, am primit alocatia pana in iunie, dupa aceea din iulie ... (vezi toată discuția)
Scoala sau somaj emil6702 emil6702 Buna ziua Absolventii de scoala profesionala care au implinit 18 ani si care decid sa continue studiile la seral au drept de somaj sau de alocatia de stat pt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! solicit ajutor în cadrul alocației după vârsta de 18 ani ! Tree Tree Bună ziua ! Am o întrebare, eu am avut o problema și am renunțat la școală, am reluat școala anul aceasta și sunt în clasa a 10 a la Seral, sunt la ... (vezi toată discuția)