avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce decide instanta de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce decide instanta de judecata

Buna ziua
Care va fi solutia instantei de judecata pentru urmatoarea situatie: decizie de concediere pe motive disciplinare, care nu respecta conditiile prevazute de art. 268 Codul Muncii, dar care nu este atacata de salariatul sanctionat in termen de 30 zile calendaristice de la data comunicarii? Respingerea actiunii ca tardiv introdusa??
Cel mai recent răspuns: Diana Roibu , utilizator 20:13, 8 Septembrie 2006
teoretic ar trebui respinsa ca tardiv formulata, dar instanta este suverana.
pa si pusi - cu exceptia cazului in care salariatul se incadreaza pe unul dintre cazulrile prev de D 167/1958 pt repunerea in termen - eu cred ca se impune respingerea actiunii ca urmare a prescriptiei dreptului la actiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce decide instanta de judecata Spider06 Spider06 Buna ziua Care va fi solutia instantei de judecata pentru urmatoarea situatie: decizie de concediere pe motive disciplinare, care nu respecta conditiile ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere crisadi crisadi Buna ziua Daca un angajat este concediat prin desfiintarea postului, anul trecut in septembrie, si acum , in martie, primim o contestatie a deciziei de ... (vezi toată discuția)
Tardivitate? negut negut Am un proces pe care pot sa-l pierd,privind o contestatie la o Dispozitie,dar care nu va insemna lucru judecat(respingere pe exceptie)..Termenul de ... (vezi toată discuția)