avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Puteti da detalii suplimentare privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Puteti da detalii suplimentare privind dosarul in ...

Buna ziua,
Puteti da detalii suplimentare privind dosarul in care s-a judecat acordarea de Tichete de vacanta de catre o institutie publica?
In legatura cu articolul aparut astazi sub semnatura domnului Dan Nastase.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 7 Aprilie 2022
Vedeți și acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna seara! Am semnat, pe lista de angajati ia institutiei publice unde lucrez, pentru primirea unui pachet de tichete. Cand mi-au fost date in mana, am ... (vezi toată discuția)
Calomnie?.... mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! se pare ca sunt predispusa la conflicte...... a aparut intr un ziar local un articol despre directorul economic al unitatii in care lucrez si cu ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o intreprindere publica (oug 109/2011), societate in ... Adelacris Adelacris Lucrez la o intreprindere publica (OUG 109/2011), societate in subordinea consiliului local, avem colegii care au depasit in unele luni salariul de 8000 net, ... (vezi toată discuția)