avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarea asociatului/deces asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarea asociatului/deces asociat

intr.un srl cu doi asociati straini din care unul decedeaza, asociatul supravietuitor ajunge la o intelegere cu mostenitorii asociatului decedat prin care, mostenitorii renunta la partile sociale si le cedeaza asociatului supravietuitor, pe baza unei intelegeri facute in fata unui notar. Ca urmare a acestei situatii este necesara redactarea unei hotarari a asociatului in care sa se specifice situatia de mai sus. Cum ar trebui sa fie scrisa/compusa aceasta hotarare? ( ma intereseaza formularea acestei hotarari/un model care sa fie acceptat de onrc)
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor flori2009 flori2009 Buna seara! Am pus o intrebare in fel si chip dar nu am primit un raspuns, poate daca o reformulez, voi primi lamuriri. In anul 1971, domnul x decedeaza iar ... (vezi toată discuția)
Modificare firma alexbejan alexbejan Am o firma suspendata cu 2 asociati. Ma intereseaza ce am nevoie(acte) si cat ar costa sa fac urmatoarele modificari. 1. un asociat cedeaza partile ... (vezi toată discuția)
Taxa deschidere succesiune de tip inventar pf si pj nicoletaburuiana nicoletaburuiana DORESC SA STIU UN PRET ESTIMATIV DE LA NOTAR PE DESCHIDERE SUCCESIUNE DE TIP INVENTAR problema se pune in felul urmator: tatal a 2 copii se recasatoreste si ... (vezi toată discuția)