avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită infiintare SRL
Discuție deschisă în Executare silită

infiintare SRL

Buna ziua, daca doua persoane cu handicap vizual vor sa isi infiinteze un SRL, li se va interzice doar doar pt ca au acest handicap? si daca una din persoane are doua popriri si plateste pt ele, in eventualitatea infiintarii societatii, contul firmei va fi blocat sau se vor opri bani pt aceasta persoana, din fondurile firmei?
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
Simona Georgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:48, 10 Aprilie 2022
1. nu, insa acestea vor trebui sa-si poata indeplini atributiile curente.
2. este posibil. depinde de creditor si executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)