avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna.Fetita mea cand a implinit 2 ani am depus actele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna.Fetita mea cand a implinit 2 ani am depus actele pentru ...

Buna.Fetita mea cand a implinit 2 ani am depus actele pentru incadrare in grad de handicap ,valabile 12.Nu am mai prelungit dosarul.Alocatia ramane aceeasi pana la implinirea de 18 ani sau revine la alocatia de stat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 9 Aprilie 2022
Va beneficia de alocația pentru copiii cu dizabilități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil miilan miilan Buna seara, Am urmatoarea situatie: Sunt cetatean roman si lucrez in Statele Unite. Sunt casatorita cu un cetatean american. In mai 2008 am nascut un copil ... (vezi toată discuția)
Alocatie plasament VeronicaSt VeronicaSt Buna dimineata, Pentru copiii aflati in plasament care au implinit varsta de 18 ani, si au grad de handicap care este alocatia de plasament 600 lei sau 900 ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)