avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinoire buletin in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinoire buletin in Spania

Daca imi cumpar o proprietate in Spania, si nu mai am nici o alta proprietate nicaieri si fix imi expira buletinul(buletin romanesc).. dar Inca am nationalitate romana- cum fac sa imi reinnoiesc actul de identitate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:52, 8 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati la ambasada/consulat eliberarea unui pasaport CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate). Acesta tine loc de act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am nici o resedinta in romania ca sa pot sa mai fac buletinul ... tandemus tandemus Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul , iar acesta e expirat. In curand va expira si pasaportul si fara buletin valabil nu am sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)