avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul ...

Nu mai am nici o resedinta in Romania ca sa pot sa mai fac buletinul , iar acesta e expirat. In curand va expira si pasaportul si fara buletin valabil nu am sa pot sa-l reinnoiesc . Sunt stabilit definitiv cu proprietate in Irlanda. Ce solutii am ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
tandemus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:28, 27 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Solicitati la ambasada/consulat un pasaport CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate). Nu veti mai avea nevoie de buletin, ci va veti legitima cu pasaportul CRDS care nu este un pasaport de calatorie ci in cazul dvs. un act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire buletin in spania Mónica Santa Mónica Santa Daca imi cumpar o proprietate in Spania, si nu mai am nici o alta proprietate nicaieri si fix imi expira buletinul(buletin romanesc).. dar Inca am ... (vezi toată discuția)
Reinoirea pasaportului romanesc - buletin expirat - resedinta in londra poppyseed poppyseed Buna ziua tuturor, Sper ca cineva ma poate sfatui in legatura cu situatia mea. Sunt cetatean Roman, stabilit in strainatate din 2006. Pasaportul Romanesc ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)