avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Pe fluturașul de salariu din luna Martie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Pe fluturașul de salariu din luna Martie nu-mi este ...

Buna ziua. Pe fluturașul de salariu din luna Martie nu-mi este trecută deducerea personală ( eu având soțul in întreținere). Pe cel din Februarie era trecut Nu este absolut nici-o modificare , soțul nu lucrează .. Oare este o greșeală sau care ar putea fi cauza? Va Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 9 Aprilie 2022
Probabil este o greșeală, mergeți și întrebați la angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala angajat AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sotul meu are un contract de munca incheiat cu 1 dec.2015 pe o societate al carei actionar si este, in functia de muncitor necalificat. Salariul ... (vezi toată discuția)
Deducere pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru luna martie ac.salariatii mai beneficiaza de decucerea personala la salariul de baza?Daca am in intretinere un minor ... (vezi toată discuția)
Deducere personala de baza de 80 lei cmd_ro cmd_ro Pe fluturasul din octombrie apare la deducere personala de baza suma de 80 lei . S-a modificat ceva de luna asta sau este o greseala ? Multumesc. (vezi toată discuția)