avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Este o problema de grad de rudenie. Va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Este o problema de grad de rudenie. Va anunț ca ...

Buna seara! Este o problema de grad de rudenie. Va anunț ca este un pic cam lunga întrebarea…Zic ca este “problema” deoarece eu cu iubitul meu suntem împreuna de ceva timp aproximativ 2 ani și am cam vrea sa ne facem propria familia…ideea este ca: cred ca suntem verișori îndepărtați și nu știu ce sa fac,pentru ca stau cu chestia asta pe cap de mult timp,pentru ca nu știu ce grad de rudenie avem…bunicul lui din partea tatălui,are un frate. Acest frate este căsătorit cu sora bunicului meu din partea tatalui meu. Ce grad de rudenie avem? In momentul in care am început sa formam un cuplu nu știam ca suntem cumva înrudiți pentru ca nu ne văzusem niciodată și nu prea am avut legături cu sora bunicului meu și nu știam de existența iubitului meu. Știu ca poate vi se pare ciudat dar da…asta trăiesc eu.
Cel mai recent răspuns: SpF2016 , utilizator 16:46, 12 Aprilie 2022
nu sunteti rude
N-aveti nici un grad de rudenie. Aveti rude care sunt casatorite intre ele, atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire andreea.d andreea.d Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema legata de mostenirea unchiului meu care a decedat in urma cu aproximativ o luna din pricina cancerului ... (vezi toată discuția)
Dacă tata are un verișor (bunica este sora cu tatăl verisorului ... mariapopescu124 mariapopescu124 dacă tata are un verișor (bunica este sora cu tatăl verisorului ),iar soția acestui verișor are un frate care are un fiu,ce grad de rudenie este între ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie Mariamihalea331 Mariamihalea331 Am o mică dilemă. Sora mea iubește un băiat care s-a dovedit a avea grade de rudenie cu noi. Bunica noastră este verișoară primara cu tatăl lui, iar ... (vezi toată discuția)