avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori..

Buna ziua,

Luni voi depune catre instanta din Bucuresti cererea pentru divort.
Divort cu 2 copii mici..2 ani / 3 luni.

In cat timp de la inaintarea cererii catre instanta va fi notificat sotul ca am bagat divort?

Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2022
Madaaa, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate raspunde.exact depinde de n factori,aglomerarea instantei,volumul de cauze al judecatorului caruia ia fost repartizata lucrarea .Probabil dupa 1 2 luni dar poate dura si mai mult..Intai va verifica un judecator cererea dvs (daca e timbrata ,ati depus acte in dovedire, ati motivat in fapt si in drept,inscrisurile sunt conforme cu originalul,)si apoi se comunica artii adverse.
Buna ziua,

Ii puteti comunica si dumneavoastra actiunea civila,scanata , prin e-mail.

Instanta de judecata va decide cand comunica efectiv actiunea civila.

Daca intervine un acord, procesul va fi solutionat cu rapiditate.

Instanta de judecata ia act de intelegerea partilor, pronuntand o hotarare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Alta actiune de divort? 72NYK 72NYK Salut, Acum a luna jumatate am avut prima infatisare de divort. Actiunea este \"bagata\" de sotia mea, din vina ambelor parti. Brusc s-a razgandit, nu mai ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cere prezenta personala? justice123 justice123 Doresc sa stiu daca depunerea unei chemari in judecata necesita prezenta in persoana, sau se poate depune prin posta, respectiv cu cerere de inregistrare si ... (vezi toată discuția)