avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale URGENT HAGA ASOCIAT UNIC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

URGENT HAGA ASOCIAT UNIC

dragi colegi cum fac o aga a unai societati care are asociat unic?
este un formular special ??? aveti vreun model???
sau decizie a asociatului unic???????
este urgent
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miller , utilizator 11:41, 6 Septembrie 2006
Se numeste Decizia asociatului unic. In rest... ca la cele cu mai multi asoc.
Sau hotarare a asociatului unic. Incepi cu "subsemnatul...., daca este persoana fizica sau cu "subscrisa..................", datele de identificare (adresa si CI pt pers fizica, sediu, J, CUI pt pers juridica) adopta prezenta hotarare: incepand cu data de ......., (si spui ce se intampla), numesti persoana care este imputernicita sa inregistraze mentiune la Registrul Comertului, asta daca se modifica prin aceasta hotarare si actul constitutiv, semnatura si.....asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv srl aartist aartist Doresc sa modific actul constitutiv al unui SRL, prin schimbarea unor atributii ale Consiliului de Administratie si ale directorului general. Asociatul unic ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)