avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina acte Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina acte Germania

Buna ziua! Am o masina cu acte de Germania pentru care am scos numere rosii. Nu am facut RAR-ul inca asa ca nu am cartea de Romania. Eu acum as vrea sa vand masina iar intrebarea mea e: pot obtine certificatul fiscal de la primarie daca nu am cartea de Romania?

Alte discuții în legătură

Solicit lamuriri petrnu inmatriculare auto adus din germania SHAMMY SHAMMY am achizitionat un autoturism in luna mai 2012 de la o persoana din Medias, adus persoanal de acesta din Germania. omul mi-a dat actele toate din germania si ... (vezi toată discuția)
Fiscal - inscriere masina alei_alei alei_alei buna ziua,anul trecut pe 25 Noiembrie am cumparat un autoturism de la un cetatean din Baia Mare,ca sa venim cu ea in Ploiesti a trebuit sa scoata primul rand ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea primăriei. buna ziua, mă ocup cu comerț de ... Alexm99 Alexm99 Abuz din partea primăriei. Buna ziua, mă ocup cu comerț de autoturisme și de anul acesta la primăria de care aparțin, a introdus o absurditate de lege ... (vezi toată discuția)