avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Procedură card sănătate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Procedură card sănătate

Bună ziua! Un elev care a împlinit 18 ani, nu muncește, este in clasa a 12-a,cum întra în posesia cardului de sănătate? Sau nu primește? Mulțumesc pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Card de sanatate pentru un elev care a împlinit 18 ani enedaniel1 enedaniel1 Bună ziua! Un elev care a împlinit 18 ani, nu muncește, este in clasa a 12-a,cum întra în posesia cardului de sănătate? Sau nu primește? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)
Alocatie copil peste 18 ani cu handicap deliastela deliastela Buna ziua. Fiul meu este elev in clasa a 12-a , a implinit in august 18 ani, dar are si incadrare in grad de handicap grav. Care este alocatia pe care trebuie ... (vezi toată discuția)