avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate pentru un elev care a împlinit 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate pentru un elev care a împlinit 18 ani

Bună ziua! Un elev care a împlinit 18 ani, nu muncește, este in clasa a 12-a,cum întra în posesia cardului de sănătate? Sau nu primește? Mulțumesc pentru răspunsuri
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:09, 18 Aprilie 2022
Si eu sunt in aceeasi situatie...sper sa stie cineva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedură card sănătate enedaniel1 enedaniel1 Bună ziua! Un elev care a împlinit 18 ani, nu muncește, este in clasa a 12-a,cum întra în posesia cardului de sănătate? Sau nu primește? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru tineri AniBunicelu AniBunicelu Buna ziua. Care sunt pasii de urmat in obtinerea calitatii de asigurat, pentru un tanar, care va implini 18 ani, este elev, dar in acelasi timp lucreaza part ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)