avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încheiere Contract Individual de Munca prin demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încheiere Contract Individual de Munca prin demisie

Buna ziua,
Daca seful meu de departament este in concediu, eu cui ar trebuie sa-i inmanez demisia mea? Departamentului de Resurse umane sau celui de-al doilea asociat al firmei care isi are sediul in alt oras?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
bobu_elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 18:05, 11 Aprilie 2022
Puteti depune si la Dep. RU. Solicitati numar de inregistrare
Super. Multumesc mult pentru raspuns.
Se depune la registratura.
Spusesem de Dep Ru daca nu exista Registratura. De ex am o firma ce are registrul pus intranet. Fiecare intra si inregistreaza documentel. Fiecare Departament. Daca firma nu are registratura (o secretara sau un angajat in acest sens) atunci poate si la Dep RU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire cod cor Lilushca Lilushca Atribuire cod COR In cadrul unui SRL exista Departamentul Contractare, Resurse Umane, Administrativ si postul Sef departament. Ce cod COR trebuie pus in CIM ... (vezi toată discuția)
Respectare preaviz szpreader szpreader Salutare! Am inmanat cererea de demisie (din pozitia de receptioner) la data 21.05.2010. Angajatorul (directorul firmei) mi-a spus ca este de acord si pot ... (vezi toată discuția)
Probabilitate referat avertisment cu sanctionare salariala lucianbc lucianbc Lucrez la compartimentul financiar contabilitate al unei firme. in una din zile un coleg de la dep resurse umane a venit si mi-a cerut informatii care se aflau ... (vezi toată discuția)