avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atribuire cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atribuire cod COR

Atribuire cod COR
In cadrul unui SRL exista Departamentul Contractare, Resurse Umane, Administrativ si postul Sef departament. Ce cod COR trebuie pus in CIM si Revisal? Salariatul poate semna documente in firma ca Sef Departament daca COR-ul este de Sef Serviciu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 8 Iulie 2022
da, poate semna ...insa ... Cod COR 111223 - Sef departament
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, am gasit acest COR dar face parte din subgrupa "1112 Înalţi conducători ai administraţiei publice" iar aceasta este o firma privata si m-am gandit ca nu este in regula . Avand in vedere ca Departamentul acopera activitati de resurse umane si administrativ singurele cod-uri ar fi 121901 sef serviciu (din domeniul administrativ) sau 121205 - sef serv RU., dar nici acestea nu mi se par in regula .
Cum ar fi cel mai corect pana la urma? Pot merge cu 111223 sef dep chiar daca este pentru Administratie publica? Va multumesc foarte mult pt raspuns.
Puteti merge ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef departament Vioreld Vioreld salutare. functia sef departament cod COR 111062 se poate atribui si unei persoane dintr-un S.R.L. ( exemplu: sef departament hardware) sau numai ... (vezi toată discuția)
Încheiere contract individual de munca prin demisie bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Daca seful meu de departament este in concediu, eu cui ar trebuie sa-i inmanez demisia mea? Departamentului de Resurse umane sau celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Sef departament sau director sau manager apetra apetra Este corect sa se foloseasca pentru un conducator departament financiar al unei societati comerciale functia de sef departament COR 111223 (1112 Înalţi ... (vezi toată discuția)