avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Societatea este antreprenor general ptr ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Societatea este antreprenor general ptr constructii. ...

Buna ziua,

Societatea este antreprenor general ptr constructii. Aceasta are subcontractori de lucrari, catre client se factureaza in transe avansuri/etape ulterior la sf proiectului se factureaza diferenta.
Societatea in calitate de antreprenor are ogligatia tinerii gestiunii? Aceasta a inregistrat facturile de la furnizori pe 628 si 604.
Deasemenea, clientul nu doreste sa imi dea o copie de pe actul de proprietate teren si nici sa facem ctr de comodat, eu am santierul de lucru pe terenul acestuia. Nu imi pot declara punct de lucru acolo, am o nota de negatie de la Reg Com. Cum trebuie sa procedez? eu am containere de birouri acolo si angajati ai societatii.

Alte discuții în legătură

Constructii-recunoastere venituri si impozitare cornelia.dan cornelia.dan Sucursala in RO a unei persoane juridice nerezidente din Germania are urmatoarele tranzactii: 1) Cod CAEN Servicii de inginerie si constructii -Suc din RO ... (vezi toată discuția)
Plante ornamentale simoponea simoponea Buna ziua! Am achizionat 40 buc de thuya ce se planteaza pe terenul firmei si as dori sa stiu nota contabila? multumesc! (vezi toată discuția)
Contabilitatea marfurilor alina.morutan alina.morutan La o soc com la care acelasi produs se vinde cu diferite ad com care este documentul justificativ care trebuie intocmit pentru a scadea mf de pe stoc la ... (vezi toată discuția)