avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Sunt o mama care am nascut,crescut si educat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Sunt o mama care am nascut,crescut si educat sase copii.Din ...

Buna ziua.Sunt o mama care am nascut,crescut si educat sase copii.Din care trei au facultate.Am o vechime in munca de 31 de ani si 11 luni.Intrebarea mea este cand as putea iesi la pensie.
Tin sa mentionez ca am implinit varsta de 59 de ani.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
Vicovan Brandusa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:11, 3 Mai 2022
Luna si anul nasterii.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
Carp Mircea, utilizator
25.01.1963

Carp Mircea a scris:

Luna si anul nasterii.

Ianuarie 1963 Mai 2025 62/4 33/0
Cu acest stagiu-limita de varsta la 62 anki si 4 luni.
Daca veti indeplni conditia de stagiu complet de 33 ani, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate)puteti sa va deschideti dreturile la pensie anticipata partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ptr.pensionare Rosali Rosali Buna.sunt nascuta in 1963 ianuarie.am lucrat 16 gr 2 si 17 ani incaltaminte unde lucrez si actual.asi vrea sa stiu cind pot iesi la pensie limita de varsta si ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala in educatie OpreaRamona OpreaRamona nascuta la 11 februarie 1963 vechime la 1 octombrie 2015 30 de ani doresc raspuns cand pot iesi la pensie multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua la ce varsta se poate iesi la pensia anticipata si ... AleSimona AleSimona Buna ziua La ce varsta se poate iesi la pensia anticipata si cati ani lucrati trebuie sa aiba(e vorba de o femeie, poate difera)? (vezi toată discuția)