avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara!!!cum trebuie procedat pentru suplinire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara!!!cum trebuie procedat pentru suplinire acord parental???se ...

Bună seara!!!cum trebuie procedat pentru suplinire acord parental???se poate pune cererea și online??
Chiar daca depuneti pe mail o sa primiti o adresa prin care o sa vi se solicite sa depuneti cererea in 2 ex semnate olograf,inscrisurile doveditoare taxa de timbru in original etc.Sau depuneti de la inceput prin postaa cu confirmare primire sau daca depuneti prin mail la cateva zile depuneti si restul actelor precizate prin posta ..
BUNA ZIUA,

Trimiteri cererea de chemare in judecata prin posta, cu scrisoare recomandata.

Inscrisurile trebuie sa fie certificate conform cu originalul.

Taxa judiciara de timbru trebuie depusa in original.

Daca nu respectati rigorile legii, actiunea civila poate fi anulata , in procedura regularizarii.

Aceasta trebuie sa indeplineasca cerintele art. 194 din Codul de procedura civila.

Ulterior, anumite inscrisuri sau cereri pot fi comunicate prin e-mail , in functie de natura acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata (contestare amenda starea de alerta) Mihai Lambru Mihai Lambru Buna ziua. Am contestat o amenda primita pe perioada de alerta si mi s-a cerut o cerere de chemare in judecata si inscrisurile doveditoare. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Modificarea cererii introductive de instanþã elenisa elenisa Va rog frumos sa-mi spuneti, regularizarea cererii de chemare in judecata este acelasi lucru cu \\"Cerere de modificfare a cererii introductive in instanta\\"? ... (vezi toată discuția)