avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua locuiesc la parterul unui bloc și s-au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua locuiesc la parterul unui bloc și s-au montat camere ...

Buna ziua locuiesc la parterul unui bloc și s-au montat camere de supraveghere este normal să vadă ușa mea de intrare cine intră la mine în apartamentul plus că mai și înregistrarea daca VB cu cineva la ușă șefa de scară mă ascultă și mă vede....unde este intimitate?????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 12 Aprilie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna,
Daca o camera "vede" si usa dvs., adica este supravegheata fara costuri, ar fi bine sa fiti mai mult decat multumita.
Apoi, la DVR (dispozitivul care inregistreaza), nu are acces chiar fiecare. Spatiul din fata usii dvs. este spatiu comun, astfel ca, da, se vede cine intra si iese din locuinta dvs., dar v-am spus - este de bine, nu este de rau.
Intimitate aveti in locuinta dvs., chiar daca cineva mai aude cate ceva.
Nu exagerati nici dvs.!
Cand s-a dis[us hotararea pentru instalare sistem de supraveghere in partea comuna de condominiu,dv nu ati dat acordul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere betton betton ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)