avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Societatea X este ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Societatea X este asociat ...

Buna ziua,
Avem urmatoarea situatie: Societatea X este asociat (unic) la Societatea Y. Cele doua societati sunt administrate de catre aceeasi persoana fizica - adica au acelasi singur administrator. Intre X si Y se semneaza un contract al carui obiect este livrarea de bunuri. Contractul este semnat de catre aceeasi persoana, ca reprezentat legal al fiecarei societati. Intrebarea este daca contractul dintre aceste doua societati este valid din punct de vedere juridic sau exista riscul de a fi lovit de nulitate absoluta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Actiune in nulitate rebecaiban rebecaiban de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)
Speta leonida leonida daca X si Y sunt asociati intr-un SC si X este administrator de cand SC a fost infiintata,iar X este proprietarul unui imobil,imobil pe care il vinde catre SC ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica asociat in srl rviorel23 rviorel23 Daca in societatea X sunt asociati o persoana fizica si o persoana juridica Y, daca vreau sa fac o Hotarare AGA prin care sa recodific si sa prelungesc ... (vezi toată discuția)