avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANL reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANL reziliere contract

Buna ziua,
Am si eu o speta legata de ANL.
Am fost sunat de cei din primarie pentru am spune ca trebuie sa reziliez contractul cu ei(declaratie falsa),deoarece am in proprietate o alta locuinta.
Mentionez ca am o casa care este inca in contructie(nu poate fi locuita,nu este intabulata),la care intradevar platesc impozite atat pe teren cat si pe casa.Nu am nici o restanta si nici nu am avut vreodata la primarie pentru locuinta ANL,.
Pot depune dosar pentru a putea cumpara aceasta locuinta ANL, tinand cont ca sunt chirias de 7 ani si locuita este construita in 2013?
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
cosminmartes, utilizator
Buna ziua,

In principiu da, cât timp locuința nu este intabulată in cartea funciară. In masura in care anl refuza încheierea contractului de vânzare-cumpărare va puteți adresa instanței de judecată pentru obligarea anl la încheierea acestuia, dacă sunt îndeplinite toate condițiile.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire cadastru anl costincozma costincozma Intenstionez sa cumpar apartamentul ANL in care stau cu chirie. Totul er ok insa de la primarie mise spune ca trebuie sa intocmesc eu cadastrul. Avand in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o firma cu asociat unic e in curs de lichidare si ... bogdanc13 bogdanc13 Buna ziua! O firma cu asociat unic e in curs de lichidare si detine un teren de 1000 mp. Cum trece acest teren in proprietatea actionarului unic? Cele 2 ... (vezi toată discuția)
Chiriasul anl cumparator in rate este proprietar? Bruma C Bruma C Buna ziua. Sunt chirias ANL si am incheiat \'\' Contract de VANZARE\" cu primaria pentru plata in rate a apartamentului ANL. Intrebari: 1. O chiriasa ANL ... (vezi toată discuția)