avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! O firma cu asociat unic e in curs de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! O firma cu asociat unic e in curs de lichidare si ...

Buna ziua! O firma cu asociat unic e in curs de lichidare si detine un teren de 1000 mp. Cum trece acest teren in proprietatea actionarului unic? Cele 2 variante cunsocute sunt: prim factura si contract de v/c sau printr-un certificat emis de registrul comertului cu care se merge la cartea funciara si se intabuleaza le pf. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdanc13 , utilizator 12:53, 13 Septembrie 2022
Buna ziua,

Variantele sunt cele expuse de dumneavoastră.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

buna ziua! Ati putea sa-mi spuneti daca se poate alege varianta cu certificat de la Registul si dupa intabulare la CF? exista vreo conditie speciala? ca nu vad ce ce s-ar alege vreodata varianta sa facturezi si sa mai ai si de plata TVA

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl reziliere contract cosminmartes cosminmartes Buna ziua, Am si eu o speta legata de ANL. Am fost sunat de cei din primarie pentru am spune ca trebuie sa reziliez contractul cu ei(declaratie ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar?ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al ... Eumimi Eumimi Ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al unui teren( ptr o activitate ), in cazul în care nu am făcut succesiunea după moartea tatălui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum se poate rezolva o suprapunere reala a unui teren. ... Ioan2014 Ioan2014 Bună ziua, cum se poate rezolva o suprapunere reala a unui teren. Speță: În anul 2007 se intabulează orasul X în Cartea finciară cu un teren de 1000 mp ... (vezi toată discuția)