avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum devin proprietar?Ce variante legale există, sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum devin proprietar?Ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al ...

Ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al unui teren( ptr o activitate ), in cazul în care nu am făcut succesiunea după moartea tatălui și mama și ceilalți frați, sunt de acord?
Mulțumesc.
Buna ziua,

Trebuie sa deschideți succesiunea după tata și cu privire la teren, moștenitorii sa declare ca nu au pretenții. Certificatul de Moștenitor va constitui titlul de proprietate astfel ca e necesară deschiderea succesiunii.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune cu probleme va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 ... olga2011 olga2011 va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 a decedat mama.o sora a deschis sucesiune dupa mama doar, si a castigat toata casa,ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate facut abuziv cn.nicu cn.nicu Buna ziua! In momentul in care am vrut sa fac actele pentru casa in care locuiesc de 47 de ani si in care ar trebui sa fiu singura mostenitoare, am constatat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am nevoie de un răspuns :tatăl meu a decedat acum ... Eug37 Eug37 Bună ziua. Am nevoie de un răspuns :Tatăl meu a decedat acum 16 ani,în apartament locuiesc eu cu mama mea care are grad de handicap grav și aș vrea să ... (vezi toată discuția)