avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea unui titlu de proprietate facut abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea unui titlu de proprietate facut abuziv

Buna ziua! In momentul in care am vrut sa fac actele pentru casa in care locuiesc de 47 de ani si in care ar trebui sa fiu singura mostenitoare, am constatat ca exista un titlu de proprietate din 25.07.1997 (in care sunt trecuti si fratii tatalui) facut dupa decestul acestuia in 1994 . E o ilegalitate. Cum pot anula acest titlu. Mentionez ca toate actele din adresa imobilului, utilitatile, etc, sunt doar pe numele meu din totdeauna. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
cn.nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cn.nicu , utilizator 15:58, 11 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sa inteleg ca sunteti mostenitoare dupa tata? in certificatul dumneavoastra de mostenitor figurati ca unica mostenitoare? Cum ati constatat existenta titlului de proprietate/unde este mentionat acest titlu de proprietate si care e temeiul de drept in baza caruia acesta a fost emis?

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Buna ziua! Cu voia dumneavoastra va pot trimite pe adresa de e-mail certificatul de mostenitor legal si titlul de proprietate descoperit la primaria de unde apartin in momentul in care am vrut sa fac cadastrul si intabularea terenului pentru titlul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! marea mea problema este următoarea:am avut proces ... Claudiu199028 Claudiu199028 Bună seara! Marea mea problema este următoarea:Am avut proces cu vecinii mei legat de terenul din spatele caselor noastre! Am câștigat în prima instanta, ... (vezi toată discuția)
Promisiune de plata inainte de dezbaterea succesiunii.buna seara. vreau sa cumpar un teren intravilan si vanzatorul ... Madametuso Madametuso Buna seara. Vreau sa cumpar un teren intravilan si vanzatorul este singurul mostenitor si nu a dezbatut succesiunea dupa matusa lui ( aceasta nu a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit mostenire un teren de 361mp pentru care ... CRISdas CRISdas Buna ziua, am primit mostenire un teren de 361mp pentru care am certificat de mostenitor, insa pe acest teren exista si o constructie nefinalizata, ... (vezi toată discuția)