avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Soacra mea are 64 de ani și dorește sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Soacra mea are 64 de ani și dorește sa depună dosarul ...

Buna ziua! Soacra mea are 64 de ani și dorește sa depună dosarul de pensie doar ca ar fi o mica problema,are doar 11 ani pe cartea de munca,ea are și 6 copii.intrebarea mea ar fi la dosarul de pensie nu se ia în considerare si faptul ca ea este mama a 6 copii născuți pe vremea lui Ceaușescu

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi varsta legala de pensionare ptr. mama mea, in urmatoarele conditii : - este nascuta in noiembrie 1951 - vechime in ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare respinsã giani_urda giani_urda Buna seara.As dori sa va intreb pt mama mea care este nascuta in 29.07.1959,are 29 de ani ,5 luni, 23 zile cotizati,aproape 10 ani jumatate lucrati in grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de pensie anticipata partiala? Tuca Anamaria Tuca Anamaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Femeie, nascuta la 28.07.1950; Stagiul de cotizare: 25 ani si 3 luni ; Grupa 2 de munca - 21 ani si ... (vezi toată discuția)