avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .As avea si eu o intrebarein legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .As avea si eu o intrebarein legatura cu matusa mea ...

Buna ziua .As avea si eu o intrebarein legatura cu matusa mea care sar zice ca in 1974 a avut un copil nefiind casatorita iar sora ei zice ca lar fi infiat si sa pastrat secretul pana acum 46 de ani iar cand matusa care a dat spre adoptie copilul a murit matusa care a adoptat copilul a dat bomba cu vestea ca ia lar fi infiat si nu stim daca e adevarat ptr ca mama mea care era sora cu iele e decedata si nu stiu cum putem afla mai exact care e adevarul as dori si eu cateva indrumari .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:27, 12 Aprilie 2022
Simplu. Vedeți ce scrie în certificatul de naștere al copilului respectiv.
Dacă în dreptul mamei este mătușa care spune ca l-a înfiat, atunci l-a înfiat.
Dacă in dreptul mamei este numele celei care l-a născut, atunci nu l-a înfiat.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire anea gabriela anea gabriela Sunt infiata de la varsta de 2 luni.IN prezent am 28 de ani.Tatal meu a decedat in anul 2004 si nu am facut succesiunea.In anul 2006 m-am mutat de acasa cu ... (vezi toată discuția)
Sunt infiat si dezmostenit? eva-1978 eva-1978 buna ziua o problema am si eu o problema . sunt infiat la o matusa de a mea ( sora tatalui meu) de la 4 ani. dupa cativa ani matusa mea s-a casatorit s-au ... (vezi toată discuția)
Infiere cu efecte restranse- drept de mostenire Todcristina Todcristina Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Sunt nascuta in 1978, iar in 1983 am fost infiata cu efecte restranse de catre sora mai mare a tatatului ... (vezi toată discuția)