avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Procura Notariala prin Semnatura Digitala
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Procura Notariala prin Semnatura Digitala

Buna ziua.

Doresc sa imputernicesc o persoana prin procura notarială, eu aflandu-ma in afara teritoriului Romaniei.

Care sunt variantele in aceasta situatie? Din cate am inteles se poate crea o semnatura digitala. Imi puteti da, va rog frumos, mai multe detalii in legatura cu aceasta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:45, 13 Aprilie 2022
Variantele sunt consulat /ambasada pt procura sau un notar din tara respectiva/apostilare procura, apoi traducere legalizata in tara(varianta care nu este acceptata de toate institutiile)Nu stiu la ce va referiti cu semnatura digitala ,chiar daca o aveti nu dvs faceti procura ci un notar.Explicati ce fel de imputernicire vreti sa faceti si unde sa fie utilizata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)