avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, Anul acesta o sa merg la mare (cu munca) si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, Anul acesta o sa merg la mare (cu munca) si m-am gandit ...

Buna ziua,
Anul acesta o sa merg la mare (cu munca) si m-am gandit sa inchiriez 2 apartamente pe care, mai apoi, sa le subinchiriez. Am tot citit pe internet pe subiectul acesta, dar am cateva nelamuriri. Stiu ca trebuie sa declar la ANAF, pana in data de 25.05, veniturile estimate pe anul acesta. Plata taxelor trebuie facuta pana in 25.05 a anului urmator. Dar cum emit bon fiscal? Sunt obligata sa emit bon fiscal? Cum ar putea fi asta posibil daca nu am PFA, II sau SRL?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind venitul estimat pfa retincu_robert retincu_robert Buna ziua, asa cum reiese si din titlul subiectului trebuie sa depun venitul estimat pentru anul fiscal 2011 (Declaratia 220). Doresc sa mentionez ca de ... (vezi toată discuția)