avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Părinții mei sunt despărțiți cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Părinții mei sunt despărțiți cu partaj făcut ...

Bună ziua! Părinții mei sunt despărțiți cu partaj făcut la notariat. Mama ia cumpărat o garsoniera în urma partajului. Tata când a plătit impozitul la garsoniera l-a găsit ca proprietar și la fosta locuinta. Întrebarea mea este de ce apare în ambele Părți? Ce trebuie făcut?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:32, 13 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie dusa o copie după actul de partaj la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori si eu cateva sfaturi :) luminisiumbre luminisiumbre Buna ziua,iata problema mea: 1):Mama mea are 4 fete din prima casatorie(in concubinaj)printre care ma numar si eu...doua surori ale mele,sunt plecate in ... (vezi toată discuția)
Mostenire intre frati MihaiDG MihaiDG Am intalnit o situatie: Tatal despartit de mama (nu div0rtat) locuieste cu 3 dintre cei 4 copii. Locuinta s-a cumparat de catre tata, dupa despartirea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! părinți mei dețin în urma căsătoriei un apartament ... Rabih Rabih Buna ziua! Părinți mei dețin în urma căsătoriei un apartament și o casă pe care doresc sa le lase copiilor mei.Problema este că tata mai are 3 copii ... (vezi toată discuția)