avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social plus chirias persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social plus chirias persoana fizica

Am sediul social intr-un apartament pe care proprietarul vrea sa-l inchirieze.
Am contract de comodat cu proprietarul apartamentului (o ruda) care doreste acum sa inchirieze apartamentul unei alte persoane fizice. Contractul de inchiriere va fi intregistrat la ANAF.
Influenteaza in vre-un fel existenta contractului de comodat/sediului social la aceeasi adresa inregistrarea contractului de inchiriere la ANAF ?
Pot pastra sediul social pe aceeasi adresa (nu este desfasura activitate la sediul social)?
Mai trebuie declarat ceva, modificat contractul de comodat?

Multumesc.
Elena
Cel mai recent răspuns: ElenaAndr , utilizator 09:32, 15 Aprilie 2022
Buna dimineata,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pfa in curs de infiintare si persoana juridica orbanbalint orbanbalint Bună! Am o nelămurire și nu găsesc niciunde pe net răspuns la problema mea. Vreau să înființez un PFA și aș dori ca sediul social să fie locul ... (vezi toată discuția)