avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E ADEVARAT CA DACA PLATESTI IMPOZITUL LA UN BUN TEREN ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E ADEVARAT CA DACA PLATESTI IMPOZITUL LA UN BUN TEREN CASA DUPA ...

E ADEVARAT CA DACA PLATESTI IMPOZITUL LA UN BUN TEREN CASA DUPA CATI ANI POTI DEVENI PROPIETAR
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:51, 15 Aprilie 2022
Offtopic::
@ angelica, va rog sa respectați regulamentul forumului si sa nu mai scrieti cu majuscule, mulțumesc!
Nu-i chiar așa de simplu... ca să plătești impozitul pe numele tău la respectivul teren, trebuie să fii luat în evidență de organul fiscal, care o face doar în baza unor acte doveditoare a dreptului de proprietate. Dacă este vorba de un teren deținut dinainte de 1989, pentru care nu există act de proprietate emis încă, dar s-a plătit impozitul pentru cel puțin 30 de ani, se poate încerca o acțiune în uzucapiune, însă trebuie identificat fostul proprietar, care are calitatea de pârât în cadrul acțiunii judecătorești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate stefimit stefimit Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege sau ceva in genul acesta in legatura cu dreptul de proprietate in cazul, daca persoana care plateste ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune minu minu Doresc sa rezolv o problema cu uun teren. Am cumparat un teren de la un neproprietar. El nu are acte pe el, deci nici eu nu am acte pe teren, decat un inscris ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani amm_28 amm_28 O ruda a cumparat terenul si a construit casa inainte cu 4 ani de casatorie, dar nu are acte nici pe teren nici pe casa .De atunci au trecut mai mult de 34 de ... (vezi toată discuția)