avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Buna ziua.
va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege sau ceva in genul acesta in legatura cu dreptul de proprietate in cazul, daca persoana care plateste impozitul pe un imobil timp de peste 5 ani poate devenii proprietar? .mentionez ca persoana respectiva are legatura cu acel imobil..
va multumesc!


(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine regulamentului forumului).
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: PETRA DUMITRESCU , utilizator 16:58, 9 Iunie 2022
nu...in 30 de ani poate
AM PUS SI EU O INTREBARE ACUM CEVA VREME SI NU O VAD! NICI MACAR RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate pentru o biserica BIA 93 Raduna Veronica BIA 93 Raduna Veronica INCOTRO ? Cum mai pot sa capat, la acesta ora, titlul de proprietate asupra unor imobile si curtea unei biserici din Ploiesti. Sub incidenta carei legi mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune - caz special (au 28 ani de concubinaj, fara copii) mariana55_ro mariana55_ro Doua persoane au trait in concubinaj 28 ani -amandoi au proprietati pe nume propriu.astazi a decedat doamna ........\\\\".sotul \\\\"are drept asupra ... (vezi toată discuția)
Incalcare propietate - primarie ContSters283832 ContSters283832 Primaria a asfaltat o strada (2010), a cerut consimtamantul vecinilor , pe mine nu ma contactat deloc. exista o lege prin care se poate apuca abuziv sa ... (vezi toată discuția)