avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar refuzat tarziu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar refuzat tarziu

Buna ziua. Am aplicat impreuna cu sotia la o banca pentru un credit ipotecar in vederea cumpararii unui apartament. S-au depus toate actele cerute, totul a fost ok, banca a trimis un evaluator sa evalueze apartamentul, totul ok si aici, mai ramanea sa fim programati la notar sa semnam actele de vanzare/cumparare. Dar, am primit notificare pe email de la banca precum ca cererea noastra de credit a fost respinsa. In urma discutiei cu directoare sucursalei la care am deschis cererea, ni s-a comunicat ca am fost respinsi pe motiv ca sotia este angajata la propria societate la care este si administrator. Intrebarea mea este: cum as putea intoarce aceasta decizie, avand in vedere ca documentatia a fost depusa spre verificare inca de acum 2 luni de zile. Deci, au avut tot timpul din luma sa verifice toate aceste lucruri. Era normal sa ajung sa platesc evaluator, daca nu eram eligibil pentru finantarea acestui credit? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament Adelina_Mihaela Adelina_Mihaela Buna ziua, am demarat procedurile pentru a cumpara un apartament prin credit ipotecar la Bcr, s-a aprobat dosarul, am depus actele imobilului ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale garantat cu ipoteca antze antze Parintii mei sunt garanti ipotecari la un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca incheiat acum 3 ani. Pana in ianuarie 2009 toate ratele au fost ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar serbandenis51 serbandenis51 Am un credit ipotecar si doresc sa stiu urmatoarele. Pot consulta personal dosarul creditului ipotecar de la banca cu pozele facute de evaluator si actele pe ... (vezi toată discuția)