avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Am un credit ipotecar si doresc sa stiu urmatoarele. Pot consulta personal dosarul creditului ipotecar de la banca cu pozele facute de evaluator si actele pe care le-am depus atunci cand l-am facut ? Daca da, cum ar trebui sa procedez ? Eu as dori copie dupa acte si poze.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: serbandenis51 , utilizator 19:55, 16 Februarie 2009
Da. Faceti o cerere scrisa pe care o depuneti cu nr. de inregistrare la secretariatul unitatii bancare la care ati facut creditul, si solicitati sa vi se furnizeze, contra cost o copie a documentelor pe care le vreti. Banca percepe comisioane pentru orice servicii. In cerere este important sa precizati adresa si un nr. de telefon, pentru a putea fi contactat.

Teoretic, banca era obligata la momentul intocmirii sa va inainteze cel putin o copie a raportului de evaluare, pe care dvs. ati achitat-o.

Succes.
Av.Mirela Mocanu
Foarte ciudat. Nu am primit copie dupa acest raport ! Si nici dupa poze.

Si mai CIUDAT este ca am intrebat la banca, pe directoare personal, daca pot obtine copii dupa actele din dosar inclusiv poze. Ei, mi-a zis "nu se poate, la ce va trebuie ?"

Ce ma sfatuiti ?!

Multumesc
Vreo lege sau vreun articol pe care sa-l pot invoca nu este ? Am platit totusi pentru evaluare, doresc o copie dupa aceasta + poze !

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dobanda credit ipotecar in faza de analiza dosar maxia maxia Buna ziua, Am o mare problema: -in data de 19.04.2010 am depus la o banca o [b]cerere de refinantare [/b]a unui credit ipotecar contractat la BCR acum 5 ... (vezi toată discuția)
Este sau nu clauza abuziva? FFLORIN1976 FFLORIN1976 Plata unui comision la acordarea unui credit ipotecar este o clauza abuziva?Specific contractul este facut de comun acord in anul 2007 la un credit ... (vezi toată discuția)
Informatii clauze abuzive banca mustache mustache Doresc sa stiu daca pot actiona in judecata banca,cu un contract de credit ipotecar in care banca in primii 3 ani a avut comisioane abuzive dupa care aceleasi ... (vezi toată discuția)