avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pronuntare , dosar penal alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pronuntare , dosar penal alcool

Am un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , pe data de 23 martie anul acesta am avut procesul la judecatorie si a ramas in pronuntare , intrebarea mea ar fi : in cat timp de pronunta instanta cu solutia ?!
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2022
Daniel.Rsd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel.Rsd , utilizator 20:25, 15 Aprilie 2022
În cazurile în care rezultatul deliberării se consemnează într-o minută, deliberarea și pronunțarea hotărârii au loc în termen de cel mult 15 zile de la închiderea dezbaterilor. În cazuri temeinic justificate, dacă deliberarea și pronunțarea hotărârii nu pot avea loc în acest termen, instanța poate amâna pronunțarea o singură dată, pentru o durată de cel mult 15 zile. Deci, în cel mult 30 de zile.
Deci 30 de zile ar fi termenul maxim... va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o întrebare, într-un dosar penal de câte ... alexandru.31 alexandru.31 Bună ziua! Am și eu o întrebare, într-un dosar Penal de câte ori se poate amână soluția? Este vorba de un dosar de conducerea unui vehicul sub ... (vezi toată discuția)
De cate ori poate fi amanata pronuntarea ? ContSters434007 ContSters434007 De câte ori poate fi amânată pronunțarea unei sentințe judecătorești? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca popovicii40 popovicii40 Buna ziua,daca puteti sa ma ajutati cu o informatie.. Am fost condamnat la 3 ani pentru o fapta,in 2009,si acum mi-am depus cerere pentru reabilitarea ... (vezi toată discuția)