avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La final de 2020 cu firma mea am obtinut micrograntul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La final de 2020 cu firma mea am obtinut micrograntul Masura 1.

Salutare,

La final de 2020 cu firma mea am obtinut micrograntul Masura 1, finantare din care am cumparat un mijloc fix (Laptop).

Tot caut de ceva zile un termen limita in care e explicata durata minima de a tine acel bun in achizitie. Doresc sa il vand si sa investesc in unul nou.

Pot fi ajutat va rog? E vorba de 2 ani poate fi vandut sau perioada e mai lunga?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Micrograntul de 2000 de euro este venit pentru pfa si se impoziteaza? AndreiCrisan2592 AndreiCrisan2592 Bună ziua! Am accesat micrograntul de 2000 de euro (masura 1 din oug 130/2020) cu PFAul pe cod CAEN 8552 la care platesc impozit in sistem real, iar cererea ... (vezi toată discuția)
Calculator portabil tiberiunanu tiberiunanu Buna ziua Am achizitionat in decembrie 2005 un laptop pe firma, la pretul de 2385 RON, inclusiv TVA. Obiectul, avand valoarea peste 1500 RON, a fost incadrat ... (vezi toată discuția)
Achizitie mijloace fixe And81 And81 Buna ziua, am studiat pe net codurile de achizitie mijloace fixe si nu am reusit sa gasesc un cod pentru domeniul meu de ... (vezi toată discuția)