avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua . Am o problema și vreau sa știu dacă o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua . Am o problema și vreau sa știu dacă o pot rezolva ...

Buna ziua .
Am o problema și vreau sa știu dacă o pot rezolva în judecată . Am fost păcălită de o firma de transport din România . Am trimis o mașina pe platforma iar astăzi , după 2 săptămâni mașina încă nu a ajuns la destinație .Vreau sa recuperez mașina, bunurile din mașina și banii plătiți pentru transport . Ce ar trebui sa fac in acest caz ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:13, 20 Aprilie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde e masina,au furat-o ,,nu s -a realizat transportul dar v au incasat banii ?In functie de raspuns.poate fi un proces ciivil,o plangere penala etc.
Banii i-au încasat in momentul in care le-am dat mașina , actele și cheia (bineînțeles fără factura) iar mașina nu a ajuns in România . Azi nu mi s-a mai răspuns la telefon , nimic .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie facuta plangere la politie pte,abuz de.incredere ,inselaciune(un penalist va poate spune exact)Mergeti la un av, incercati cu o notificare redactats de av si trimisa prin executor si apoi plângere penală .Problema e ca in penal dureaza ani..
Ideea este ca eu locuiesc in Germania iar firma este in România . Contractul mașinii este pe numele surorii mele , fiind un cadou pentru ea . Se poate sa facă ea toate aceste demersuri ?
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri .
Am asteptat mai bine de doua saptamani pana a ajuns masina pe care o cumparasem din Olanda. Pur si simplu transportatorul a asteptat pana si-a umplut magaoaia, una cu care transporta vreo 8-9 autoturisme. Autoturismele le transporta la TIR cu o platforma mica. L-am inteles si pe el, e o piata dura. Inca ceva: a cazut si piata masinilor second, occidentalii nu(-si) mai vand masinile ca inainte, trebuie sa astepte si un an dupa una noua. Ca sa umple TIR-ul cu autoturisme are de asteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa personala cu numere provizorii de olanda. mihaelaAN mihaelaAN As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema,deoarece incerc sa aflu un raspuns dar nu gasesc nimic concret si am intrebat si un avocat ... (vezi toată discuția)
Inselat de o persoana fizica martin14 martin14 Buna ziua , in luna ianuarie am trimis unei cunostinte o suma de bani prin virament bancar , pentru a cumpara o masina , persoana in cauza ( cetatean olandez, ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune Lia Buzuc Lia Buzuc Dacă am facut contract cu o firmă pt o masina si am dat avâns 5000euro si respectivi nu mai răspuns pot face ceva pt a recupera bani? (vezi toată discuția)