avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselat de o persoana fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselat de o persoana fizica

Buna ziua , in luna ianuarie am trimis unei cunostinte o suma de bani prin virament bancar , pentru a cumpara o masina , persoana in cauza ( cetatean olandez, sotie romanca) locuieste in Olanda. In luna februarie , m-a sunat si mi-a spus ca banii sunt la firma de unde trebuia cumparata masina si ca asteapta sa ii returneze(mi-am dat seama ca ma minte) legal cum pot proceda sa imi recuperez suma de bani,mentionez ca dupa 3 luni de convorbiri cu amanari din partea lui ca ii va returna, acesta a decis sa nu mai imi raspunda la telefon.

Multumesc, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:46, 5 Mai 2016
Ar trebui sa depuneti plangere penala, indicat ar fi in Olanda, eventual luati legatura cu un avocat local.
Cred ca ar fi mai bine sa depuneți plângerea în România.
E mult prea greu sa fiți audiat în Olanda.
Este insa posibil ca politia sa nu vrea sa va primească plângerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neincasata ContSters424626 ContSters424626 In urma unei tranzactii am decis cu reprezentantul vanzatorului sa mi se storneze o suma de bani. Am primit o factura storno pe care scrie ca se vor returna ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati si nerestituiti plumber plumber Buna ziua, Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat pentru urmatoarea situatie: In urma cu aproximativ o luna jumatate, i-am dat unei cunostiinte suma de 500 ... (vezi toată discuția)