avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se calculează valoarea unei pensiuni alimentare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se calculează valoarea unei pensiuni alimentare pentru un singur copil

Bună seara! Sunt încă în proces de divorț pe care le-am înaintat în instanță și pârâta a răspuns la întâmpinare cu ordonanță președințială in urma căreia a câștigat adresa de domiciliu al copilului până la soluționarea divortului. Instanța obigandu-ma să plătesc pe această perioadă contribuția pentru creșterea copilului (pensia alimentara) însă nu știu exact care este suma in cauză ca și valoar pe care trebuie sa o plătesc pârâtei. Am o rugăminte referitor la faptul cum se calculează contribuția pentru creșterea copilului la dosar de divorț am depus de la angajator adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni. Se calculează media pe cele 12 luni sau pe 6 luni din care se plătește lunar 1/4 din venitul net? Sau este o altă modalitate de calcul? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 17 Aprilie 2022
Din salariul net pe csre il aveti acum, platiti un sfert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizatia de ccc? George 1234567890 George 1234567890 Bună seara! Am o rugăminte referitor la faptul cum se calculează contribuția pentru creșterea copilului la dosar s-a depus de la angajator adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara la divort daniella28 daniella28 as vrea sa stiu daca pensia alimentara se acorda din momentul in care tatal a cerut divortul,sunt 9 luni de cand a depus actele si nu mai sta cu noi,timp in ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)