avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cerere de chemare in judecata in calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cerere de chemare in judecata in calitate de reclamant.

Anulare cerere de chemare in judecata in calitate de reclamant.

Am chemat in instanta o companie aeriana folosind procedura cererii cu valoare redusa. Compania aeriana mi-a platit daunele, probabil cand au primit cererea de chemare in judecata.

Au depus intampinare in care arata ca mi-au platit suma pe care o ceream si eu nu mai am nici o pretentie de la ei.

In schimb, dosarul inca este in starea de judecata fond si prima sedinta va avea loc abia intr-o luna. Trebuie sa trimit o cerere prin care ma declar multumit de rezultat si nu mai doresc sa continui cu procesul cu acest dosar? Ajut sistemul in vreun fel facand asta (e.g. scurtez durata sedintei, scap pe cienva de la facut treaba in plus etc) ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2022
student02, utilizator
Da. Trimiteti o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circuitul cererii de chemare in judecata - pentru cei care doresc sa isi sustina singuri cauza trope_doi trope_doi Un fel de rezumat al modului in care se ajunge la o hotarare judecatoreasca... Ideea, recunosc, apartine utilizatorului che_gargara. Am copiat de pe ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa mai fac si o intampinare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Am facut cerere de chemare in judecata firmei la care am lucrat anterior,iar in citatia primita azi,scrie ca trebuie sa fac o intampinare cu 5 zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Principiul contradictorialitatii Daniel-Ieremia Daniel-Ieremia Buna seara! As dori sa stiu, daca in cazul unui litigiu una din parti, mai exact unul din parati, nu se prezinta la nicio sedinta, dar face afirmatii ... (vezi toată discuția)