avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .daca detin o expertiza cadastrala in cadrul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .daca detin o expertiza cadastrala in cadrul unui proces ...

Buna ziua .daca detin o expertiza cadastrala in cadrul unui proces finalizat de mai multi ani,mai trebuie sa fac un cadastru sistematic sau sporadic,daca cele trei nu se potrivesc. ce ar fi de facut pentru ca desi terenul nu se misca suprapuneri cu vecinii pot exista sau erori ale limitelor de hotar.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 10:18, 20 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Cadastrul se face o data si bine! Nu sistematic sau sporadic.
In urma efectuarii cadastrului, terenul se intabuleaza la OCPI, se da numar cadastral si gata.
Expetiza cadastrala nu are legatura cu cadastrul terenului ce-l detineti. In baza expertizei cadastrale nu se poate intabula terenul la OCPI.
Buna ziua.Nu vad de ce nu s-ar putea cadastra in baza raportului de expertiza pentru ca din acest raport rezulta vecinatatile ,masurarea terenului ,plan de amplasament si situatie ,iar acest raport a fost intocmit de catre un specialist desemnat de instanta,acest lucru l-ar face orice alt cadastrist.Dar problema de fapt o reprezinta imposibilitatea aducerii unui cadastrist pentru efectuarea lucrari deoarece in procesul sus mentionat sunt dispuse si doua obligatii de ridicare a unor garduria doi debitori pe obligatia de a facefapt ce nu sa intamplat..In dispozitivul hotarari era prevazut si modificarea titluripor de proprietate ale celor doi debitori fapt ce sa intamplat destul de tarziu in opinia mea.In prezent este pe rol o actiune de executare silita pentru obligatia de ridicare a gardurilorprin aceasta eu pot sa-mi reintregesc suprafata de teren inscrisa in titlu de proprietate si certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)