avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi doar eu decizia ...

Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi doar eu decizia de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 10:55, 18 Aprilie 2022
Pe data de 8 aprilie a intrat în vigoare legea care prevede că angajatorii vor primi informații legate de emiterea deciziilor de pensionare pentru limită de vârstă, anticipată, anticipată parțial sau de invaliditate, nu doar salariații ce au făcut astfel de cereri.
De asemenea, termenul în care vor trebui anunțați angajatorii de emiterea unei decizii de pensionare pentru unul dintre salariați este de cinci zile de la data emiterii deciziei.

Pentru mai multe informații legate de notificarea angajatorilor cu privire la deciziile de pensionare, regăsiți în următoarele articole:
- www.avocatnet.ro/articol_584...
- www.avocatnet.ro/articol_610...
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
Elena Andreea, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare este trimisa si angajatorului sau i se ... ceraselacera ceraselacera Decizia de pensionare este trimisa si angajatorului sau i se trimite doar o notificare? Va rog puteti sa-mi mentionati legea si articolul? Cuantumul pensiei ... (vezi toată discuția)
Functionar public. nu are varsta standard de pensionare. in schimb ... MIctheo MIctheo Functionar public. Nu are varsta standard de pensionare. In schimb are conditii de vechime in munca conform anexei nr.5 din legea pensiilor pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Dilemă decizie pensionare Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta la casa de pensii iar pe ... (vezi toată discuția)