avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de pensionare este trimisa si angajatorului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de pensionare este trimisa si angajatorului sau i se ...

Decizia de pensionare este trimisa si angajatorului sau i se trimite doar o notificare? Va rog puteti sa-mi mentionati legea si articolul? Cuantumul pensiei nu este confidential?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ceraselacera , utilizator 18:35, 21 Februarie 2023
Casa teritorială de pensii emitentă comunică angajatorului o informare cu privire la emiterea deciziei de pensionare pentru limită de vârstă, anticipată, anticipată parțială sau de invaliditate.

Informarea va cuprinde numele și prenumele persoanei, tipul deciziei de pensionare, precum și data emiterii acesteia.
Deci nu si cuantumul pensiei? Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public. nu are varsta standard de pensionare. in schimb ... MIctheo MIctheo Functionar public. Nu are varsta standard de pensionare. In schimb are conditii de vechime in munca conform anexei nr.5 din legea pensiilor pentru limita de ... (vezi toată discuția)
As dori sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei spete: avand ... mmarianne mmarianne As dori sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei spete: Avand in vedere art. 56 lit c din Codul Muncii - CIM inceteaza la data comunicarii deciziei de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, lucrez la rrc regionala ... Lugojeanul Lugojeanul Bună ziua, Va expun în câteva cuvinte problema mea. În urma cu o luna de zile, am primit decizia de pensionare. I am cerut șefului permisiunea de a mai ... (vezi toată discuția)